I en industri, der koster omkring 2 billioner dollar årligt, kæmper globale rejsende ofte for nemt at finde velrenommerede lokale guider, når de besøger nye destinationer.

Rejser udvider virkelig sindet, men i dag bliver klodens trotters ikke kun mere eventyrlystne i hvor de besøger, men er også mere kræsne i deres forventninger. Med stærk efterspørgsel efter en enkelt App, der forener både guider og turister, er denne service nu en realitet.

Introduktion til Guider.Travel – Ubers svar til rejser

Guider.Travel er en innovativ Android App og hjemmeside, der giver rejsende mulighed for at kende kyndige og klassificerende lokale guider.

Med 500 tour leaders over hele kloden, vil platformen give besøgende mulighed for at vælge gennemgåede guider, vælge passende tider og nyd seværdighederne – på mange måder er det ligesom Uber, men for rejser!

Guider.Travel tilbyder forenklet rejse og besparelser

Guider.Travel teamet er ikke kun lidenskabeligt for tech, men elsker rejseindustrien – de indså, at du ikke kan genopfinde hjulet på et så overfyldt marked, men du kan gøre rejsen nemmere, enklere og mere nemt. Det er målet med Guider.Travel teamet.

Platformen forbinder guider og besøgende direkte uden behov for en tredjepart – alle udflugter vil blive nøje gennemgået, og den innovative peer to peer blockchain-teknologi sikrer, at begge parter er forpligtet til at opfylde T & C’erne af turen.

Processen kunne ikke være enklere – brand op App eller besøge hjemmesiden, vælg den vejledning du ønsker og læse deres anmeldelser, anmode om en tid og nyd. Når rejsen er over, frigives midler, og du kan derefter gennemgå turen!

Guider.Travel lancerer IEO – Kalder alle investorer!

Rejse er en yderst vigtig industri og er et stadig mere populært område for Fiat og crypto investeringer.

Med det formål at spare tid, penge og gøre ferie lettere – vil Guider.Travel-platformen snart lancere deres IEO.

Markederne vil blive solgt for at sikre en stabil strøm af kapital til denne revolutionerende platform – teamet indså, at de ikke kan ændre verden, men de kan gøre verden lidt mindre.

MVP’en er klar til at gå, men har brug for investeringer og med 300.000.000 Guider.Travel tokens (GDR) og minimumsinvesteringer på 0,1 ETH, alle betalinger vil blive foretaget i ETH. For alle yderligere oplysninger og et detaljeret investeringsforslag, se venligst Whitepaper.

Uden fremtidige planlagte udgivelser af GDR-symboler er ICO-udvekslingsplatformen en Probit-Exchange, hvilket betyder, at alle ikke-tildelte og solgte tokens vil blive ødelagt.

For alle nye investorer betyder dette et unikt investerings bud. Guider.Travel benytter også aktivt brug af henvisnings markedsføring og giver alle henvisnings aktører en 10% tilbagebetaling af investeringer og for de ti bedste – den nyeste Samsung Galaxy S10!

Kom med på vores rejse og bidrage til at ændre rejsens fremtid!

Om Guider.Travel: Guider er en helt unik platform, der samler lokale guider og rejsende over hele verden. Ved hjælp af et innovativ peer-to-peer-netværk er platformen tilgængelig og tilbyder både besparelser i tid og penge og samtidig leverer peer-reviewed guides til besøgende. For yderligere information besøg venligst hjemmesiden.