Uphold med nye forretnings muligheder

Start af digitale betalinger Uphold lancerer nye udlåns- og indtjenings produkter i samarbejde med kryptoudlånsplatform Cred.

Opretholde Tjen og opretholde Lån, der blev annonceret mandag, er designet til at hjælpe kunderne med at tjene interesse fra stablecoinbeholdninger og låne penge mod de kryptokurver, de ejer.

Selskabets nye Earn-produkt vil give kunderne mulighed for at tjene renter på Universal Dollar-beholdninger. Universal Dollar, der blev annonceret tidligere i denne måned, er en dollar-backed stablecoin udgivet af Uphold og en række andre startups. De dollarbeholdninger, der understøtter stablecoin’et i forholdet 1: 1, opbevares i Federal Deposit Insurance Corporation-forsikrede bankkonti.

Med andre ord kan kunder, der konverterer dollars til Universal Dollars, forankre deres beholdninger med Uphold og tjene op til 5 procent i renter.

Upholds Lånprodukt giver forbrugerne mulighed for at låne midler mod de digitale aktiver, der er opbevaret hos Uphold, med lån fra $ 1.000 til over $ 200.000.

Ophold co-grundlægger og CEO JP Thieriot sagde i en erklæring om, at de nye produkter “markerer første gang, at vi har set fiat valutaer, stablecoin valutaer og blockchain arbejder sammen til gavn for et massemarked.”

“Traditionelt har gennemsnitsforbrugeren været forsigtig med digital valuta af to grunde: volatilitet og frygt for, at hvis de mister deres nøgle, mister de deres penge,” tilføjede han. “Universal Dollar hjælper med at løse begge disse problemer.”

Brugere har mulighed for at forpligte deres egne private nøgler som en del af deres nye konti, ifølge virksomheden.

About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …