US Federal Reserve kunne snart indeholde et cryptocurrency marked crash som en af ​​de risici, der skal tages i betragtning ved udførelse af tilsynsstresstests.

Feds bestyrelse meddelte torsdag ændringer til en politikerklæring om scenariet design rammer for stress test, siger, at “bitcoin markedets sammenbrud” kan betragtes som en af ​​de “markante” markedsrisici.

Ifølge dokumentet blev crypto-ændringen anbefalet til bestyrelsen af ​​en kommentator, der foreslog det, at det skulle betragtes som en af ​​flere “ekstraordinære chok”, som f.eks. En krig med Nordkorea og store tab som følge af erhvervsdrivendes misbrug.

Bestyrelsen sagde, at det har til formål at gøre kontrols test testen “tilstrækkeligt dynamisk” ved at inkludere store markeds risici i scenarie rammen. Sådanne risici er medtaget siden starten af ​​overvågnings stress test, med de seneste tilføjelser som oliepris tjekker og en alvorlig recession i euroområdet.

“Hvor hensigtsmæssigt vil bestyrelsen fortsætte med at øge scenarierne med risici, som den anser for at være vigtige,” forklarede det.

Overvågning af godkendte virksomheder gennemføres årligt af bestyrelsen i henhold til Dodd-Frank Wall Street Reform Act og bestyrelsens stress test regler.

Fed-bestyrelsen forklarer også grundene til testene og siger:

“Sammen er Dodd-Frank Act-stress testene beregnet til at give virksomhedsledelse og bestyrelse, offentligheden og tilsyns førere med fremadrettet information for at hjælpe med at måle den potentielle effekt af stressede forhold på disse store bankselskabers evne til at absorbere tab, samtidig med at de opfylder forpligtelser over for kreditorer og andre modparter og fortsætter med at låne. “