US Navy lancerer Blockchain i missioner

En US Navy-kommando undersøger potentialet i blockchain-teknologien i sporing af luftfartøjsdele.

Naval Air Systems Command (NAVAIR) – som giver materiel støtte til fly og luftbårne våbensystemer til flåden – annonceret i en pressemeddelelse fredag ​​undersøger det om blockchain kunne spore dele gennem deres livscyklus mere effektivt og omkostningseffektivt end med nuværende metoder.

“Kendskab til flykritiske flydelers oprindelse og historie er en ressourcekrævende proces, der styrker omkostningerne til at drive militære fly,” forklarer NAVAIR. Med eksisterende systemer, efter levering, spores dele efter en papirbaseret proces og manuelt registreres på en database. Navalkommandoen har imidlertid kick-startet forskning, der håber at skifte Naval Aviation Enterprise-processer til en godkendt blockchain.

Til indsatsen har et team hos NAVAIRs Fleet Readiness Center Southwest samarbejdet med Indiana Technology and Manufacturing Companies (ITAMCO) for at bruge sin SIMBA Chain – en blockchain-as-a-service platform udviklet i samarbejde med DARPA.

Med aftalen er navlen specifikt opmærksom på SIMBA-kædeprotokoller, som det siger, kan “hurtigt og sikkert tilbagekalde store datasæt.” I sidste ende håber partnerne at udvikle en konceptuel ramme for et blockchain supply chain system, der giver synlighed og sikkerhed.

Beviset for konceptet er en godkendt kæde med en konsensusmekanisme, som NAVAIR siger kræver mindre computerkraft end proof-of-work-systemer, som brugt af protokoller som bitcoin. Ifølge udgivelsen er der problemer at overvinde.

En distribueret forsynings kæde øger sårbarheden for udefrafald, så cybersikkerhed er et vigtigt fokusområde. “Ved at bringe eksperterne sammen tidligt i udviklingen af ​​mulige arkitekturer, siger navy kommandoen,” myndighederne vil bedre forstå risikoen og belønningen for et tilsluttet distribueret system. Teamet, der arbejder med forskningen, mener, at en blockchainsystems øgede synlighed og sporbarhed vil hjælpe NAVAIR med at støtte Naval Air-missionen med øget vægt på sikkerhed og til en reduceret pris, tilføjer det.

About Kryptoposten

Check Also

Securities and Exchange Commission bitcoin nyheder

US Securities and Exchange Commission har lukket flere ICOS

US Securities and Exchange Commission (SEC) bragte mere end et dusin succesfulde håndhævelses aktioner specifikt …