US Securities and Exchange Commission har lukket flere ICOS

US Securities and Exchange Commission (SEC) bragte mere end et dusin succesfulde håndhævelses aktioner specifikt relateret til token-salg i regnskabsåret, der sluttede 30. september.

Mindst tre af disse salg hævede angiveligt mere end en samlet $ 68 millioner fra investorer, før de blev lukket ned, sagde agenturet i sin årsrapport fredag.

For sikker er det bare en sliver af de over 3.945 mia. Kr. I disgorgement og sanktioner, SEC indsamlet i løbet af finanspolitikken 2018. Men stigningen i håndhævelses aktioner omkring første møntofficer (ICO) og andre krypto-relaterede opstart var signifikant.

“I lyset af ICOs eksplosion i løbet af det sidste år har vi forsøgt at forfølge sager, der leverer brede budskaber og har markedsmæssige konsekvenser ud over deres egne fire hjørner,” udtalte rapporten.

I rapporten noterede SEC-afdeling for Håndhævelse, at dets nye Cyber ​​Unit, der blev dannet ved udgangen af ​​2017-regnskabsåret, har hjulpet den med at udvide sit fokus på cyberrelateret fejl. Som følge heraf har SEC’s håndhævelsesindsats påvirket en række områder, hvor de føderale værdipapirlove skærer med cyberspørgsmål, “i år.

Med henblik herpå har Kommissionen bragt 20 selvstændige sager, herunder de sager, der involverer ICO’er og digitale aktiver, “rapporterede den. Ved udgangen af ​​regnskabsåret “havde divisionen over 225 cyberrelaterede undersøgelser igangværende.”

De er heller ikke de eneste tilfælde, som SEC bragte i år. Yderligere i rapporten tilføjede den:

“Mens mange af disse sager har involveret påstande om svig, har divisionen også fulgt håndhævelsesforanstaltninger for at sikre overholdelse af registreringskravene i forbundslovgivningen. I det forløbne år har divisionen åbnet snesevis af undersøgelser, der involverer ICO’er og digitale aktiver, hvoraf mange var ved i slutningen af ​​FY 2018. “

About Kryptoposten

Check Also

Binances BitTorrent Token Salg Slut På Få Minutter

Et offentligt salg af 59,8 milliarder BitTorrent Tokens (BTT), som er værd på omkring 7,2 …