USAs midtvejsvalg i USA 2019 med krypto venlige lovgivere

USAs midtvejsvalg i USA 2019 så krypto venlige lovgivere til sikring af guvernører i tre stater, mens de holdt to andre.

Tre nye guvernører og to etablerede er rangeret som meget krypto venlige, ifølge data udarbejdet af Digital Asset Trade Association (DATA), en blockchain advocacy gruppe. Organisationen sendte undersøgelser til de fleste gubernatorial kandidater, der vurderede deres blockchain-venlighed baseret på deres svar.

Det er måske overraskende, at disse nye guvernører omfatter Jared Polis (Colorado) og Gavin Newsom (Californien), der begge har været vokale tilhængere af både cryptocurrency og blockchain mere bredt.

Mark Gordon vandt sit valg i Wyoming, allerede en stadig blokchain-venlig stat, mens Gina Raimondo og Greg Abbott vandt genvalg i henholdsvis Rhode Island og Texas.

Navnlig Polis var medlem af Congressional Blockchain Caucus i USA’s Repræsentanternes Hus og har udtrykkeligt opfordret USA til at tage en ledende rolle i at integrere og regulere rummet.

Hans platform indeholdt endda en række initiativer, han har til hensigt at presse for at dreje rundt om teknologien, herunder forbedring af den digitale vælgerbeskyttelse og brug af blockchain til at digitalisere regeringsarkiver og gøre dem mere gennemsigtige.

I en udtalelse sagde Coin Center-talsmand Neeraj Agrawal, at fortalegruppen var glad for at se Polis valgt, og noterede sig især sit arbejde på Cryptocurrency Tax Fairness Act.

“Vi er … begejstrede for at fortsætte vores arbejde med ham og Colorado Blockchain Council for at fremme en god cryptocurrency-politik i staten,” sagde Agrawal.

Tilsvarende har den tidligere California-løjtnantguvernør og nu guvernørvalgte Gavin Newsom været en langvarig fortaler for teknologien, idet han sagde, at han var “fascineret” af det så langt tilbage som 2014. Ifølge Digital Asset går han ind for blokkevenlige politikker at tiltrække udviklere til staten og støtter at oprette en blockchain-arbejdsgruppe (selvom stats lovgiver allerede har bestået en lovforslag for en, der skal oprettes).

Newsom er også tilhænger af formelt at tillade data lagret på en blockchain at kunne antages til retten.

Texas Governor Abbott, der sikrer genvalg på tirsdag, tidligere accepterede bitcoin donationer også.

Samtidig med at der opretholdes mindre af en national profil, støtter den nuværende Rhode Island guvernør Raimondo på samme måde hver af de ovennævnte foranstaltninger, ifølge DATA’s forskning. Hun støtter også juridisk anerkendelse af cryptocurrency-relaterede forretnings transaktioner.

Måske støtter hun måske ideen om at bruge en blockchain-baseret platform til at administrere offentlige programmer, som f.eks. Udstedelse af frimærker og organisering af Medicaid, ifølge DATA.

Imidlertid er den indkommende Wyoming guvernør Gordon måske den mest blockchain-venlige lovgiver til at tage tæerne af en stat næste år. Ifølge DATA har han udtalt, at han støtter at undtage cryptocurrency-relateret virksomhed fra statens pengeoverførselsbestemmelser og undtage køb af cryptocurrency fra statens salgs afgifter.

Ligeledes har Gordin taget stilling til tanken om en statslicens for cryptocurrency overførsel – som New York BitLicense – og er imod lovgivning, der kræver, at data slettes fra databaser som GDPR (General Data Protection Regulation) af Den Europæiske Union.

About Kryptoposten

Check Also

Securities and Exchange Commission bitcoin nyheder

Securities and Exchange Commission med ny afdeling til ICOs

US Securities and Exchange Commission (SEC) lancerer en ny division med det formål at gøre …