USDC handles i 85 lande på Coinbase

Cryptocurrency exchange Coinbase udvider handelen i dollar-pegged stablecoin USD Coin (USDC) til 85 lande verden over.

I et blogindlæg tirsdag sagde firmaet, at det nu tilbyder krypto-til-krypto handel for USDC i disse lande på både spå Coinbase.com og Coinbase Pro-service.

Firmaet udråbte styrken af ​​symbolet i posten og sagde, at det tilbyder en stabil værdiforretning og kan sendes “næsten øjeblikkeligt” rundt om i verden. “I modsætning til andre krypto aktiver er hver USDC støttet af $ 1 USD med månedlige gennemsigtighed revisioner, der viser 100% USD-backing,” sagde Coinbase.

USDC kunne også hjælpe i lande, hvor den nationale fiat-valuta er ustabil, firmaet foreslog.

Coinbase sagde:

“For nye kunder i lande som Argentina og Usbekistan, hvor forbrugerpriserne forventes at stige med 10-20% i 2020, kan stablecoins som USDC give mulighed for at beskytte sig mod inflationen.”

Det er yderligere forpligtet til at levere flere fiat-to-crypto for at gøre det muligt for flere mennesker at gøre brug af det stabile aktiv.

I samme meddelelse gav Coinbase en opdatering af antallet af nationer, som det nu tjener. For et år siden havde 32 lande adgang til sine tjenester, dette tal står nu på 103, med 50 annonceret i dag.

USDC blev lanceret i efteråret af en gruppe firmaer, herunder crypto finance startup Circle. CENTER-konsortiet udviklede mønten som et middel til nemt at overføre værdi på offentlige blokkæder.

“Crypto-aktiver og blockchain-teknologi vil gøre det muligt for os at udveksle værdi og handle med hinanden … øjeblikkeligt, globalt, sikkert og billigt,” sagde Circle på det tidspunkt.

I februar lancerede Coinbase soft en tjeneste, der bruger USDC og XRP som et middel til at lave “hurtige og gratis” internationale betalinger. Og tidligere i dag sagde udvekslingen, at det åbner op for XRP-handel for beboere i New York-staten.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …