Utah Vil fritage Blockchain firmaer fra Money Transmitter Act

En lovgiver fra den amerikanske delstat Utah har indført et lovforslag, der ville forhindre blockchain firmaer i at blive klassificeret som pengeoverførere.

Den republikanske senator Daniel Hemmert arkiverede senatregning 213 i sidste uge og foreslog, at enhver person, der “letter oprettelsen, udvekslingen eller salget” af visse blockchain-relaterede produkter, bør undtages fra statens pengeoverførsels love.

Regningen har også til formål at skabe en lovgivnings gruppe kaldet “Blockchain Pilot Project Evaluation Task Force” for at undersøge potentialet i teknologien i offentlige tjenester.

Arbejdsgruppen på 12 medlemmer vil også anbefale et pilotprojekt ved hjælp af teknologien i Utah på et statsligt eller kommunalt plan og undersøge kommercielle anvendelser af blockchain til “fremtidig økonomisk udvikling i Utah.”

Endelig udarbejder den senest den 30. november en rapport, herunder enhver foreslået lovgivning, til Interimsudvalget for Forretnings- og Arbejdsmarkedsforhold og Den Lovgivende Forvaltnings komité.

I et lignende træk præciserede Pennsylvania, at krypto udvekslinger og tjenesteudbydere ikke kræver en pengeoverførsels licens til at operere i staten i januar.

North Carolina-staten tog imidlertid den modsatte holdning i 2016 og vedtog en opdatering til statens Money Transmitters Act, der indebar, at virksomheder, der arbejder med bitcoin og andre cryptocurrencies, får en pengeoverførsels licens.

About Kryptoposten

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …