Vejen til at blive hyperbitcoinization

Der er et koncept kendt som “hyperbitcoinization” i Bitcoin-cirkler, som kan betragtes som Bitcoin “går hele vejen”. For at Bitcoin skal opnå hyperbitcoinization, skal den opfylde visse netværks- og monetære behov. Uden at opnå og vedligeholde disse behov kan det ikke lykkes.

En af de mange ting, der adskiller bitcoin fra de tusindvis af andre kryptovalutaer, var messelanceringen den 3. januar 2009. Bitcoin kan betragtes som en typisk fair lanceringsmønt; det vil sige, ingen privat salg, ingen ICO, ingen pre-mining.

Ud over det, hvis Bitcoin vil lykkes, kan det ikke centraliseres som guld, fiat. Netværksdeltagere skal prioritere at holde Bitcoin decentraliseret. Jo mere distribueret det er, desto bedre kan det forsvare sig mod nationalstater og andre mod at kontrollere netværket.

I dag har verden et lager af værdikrise. Da Fed og centralbanker rundt om i verden fortsætter med at udskrive flere “gratis penge”, begynder flere og flere mennesker at indse det potentiale, som bitcoin har for hverdagslige mennesker og institutioner.

Detailinvestorer har brugt BTC som opsparingsteknologi i lang tid, men i det forløbne år er institutioner også kommet til os. Institutioner spiser mere og mere bitcoin, da de forstår fordelene ved at vedtage en BTC-standard.

Efter at Bitcoin har suget trillioner på billioner af dollars, ville det næste niveau for Bitcoin at erobre være at blive praktisk nok til at bruge og betale for varer og tjenester i din hverdag.

Da Bitcoin er blevet så populært, er det sandsynligt, at antallet af detailhandlere og virksomheder, der accepterer BTC-transaktioner, fortsat vil stige. Dette vil igen øge brugen af ​​BTC blandt forbrugerne yderligere.

Når flere og flere enkeltpersoner bruger BTC til at redde deres formue, accepterer købmænd BTC, og institutioner vedtager det som deres reservekonto, vi er i slutspillet.

Dette er, når alt i verden er blevet omprissat i BTC som erstatning for den amerikanske dollar. Dette er en langsigtet proces afsluttet via prisopdagelse.

About Kryptoposten

Check Also

Bitcoin den førende cryptocurrency kan se lyse tider

Tjen Bitcoins gratis

Hvordan får man gratis bitcoins og andre kryptovaluta’er? Der findes et hav af metoder, som …