Venezuela Med Nye Regler Omkring Bitcoin Mining

Venezuela har udstedt nye regler for krypto-tjenesteudbydere i landet, herunder udvekslings platforme og minearbejdere.

Landets ministerium for populær magt til kommunikation og information (MIPPCI) offentliggjorde en officiel gazette i sidste uge, der omfattede “Constituent Decree on the Integrated System of Crypto Assets”. Offentliggørelsen i kraft aktiverede et nyt regelsæt, som betyder, at virksomheder, der arbejder med krypto aktiver bliver nu nødt til at tilmelde sig Sunacrip, landets superintendens af krypto-relaterede aktiviteter.

Sunacrip vil nu etablere registrerings krav og -processer, og informere dermed berørte virksomheder, gazette-staterne. Dem, der ikke registrerer sig, står over for en straf svarende til 100-300 petros, landets nationale Cryptocurrency.

Som følge af dekretet er regulatoren nu blevet den højeste kryptomyndighed i Venezuela med beføjelser, der spænder fra det daglige tilsyn til gennemførelse af planer og programmer på administrativt niveau.

Dekretet indeholder i alt 63 artikler, der dækker definitioner af krypto betingelser, Sunacrips opgave, virksomheds registrering og revisions krav, sanktioner for manglende overholdelse eller kriminel adfærd og meget mere.

Sunacrip vil fremover udføre inspektion og revision af krypto selskaber og kan tilbagekalde licenser, hvis de konstateres at være ikke-overensstemmende eller fare for offentligheden. Crypto-firmaer, der ikke er i overensstemmelse med de nye regler, står over for fængsling på et til tre år og en straf svarende til 50-100 petros. Gruve rigge kan også beslaglægges med det bureau, der holder udstyret.

Regeringen har tidligere angivet, at det kan begrænse antallet af kryptoudvekslinger, der har lov til at operere i landet.

Venezuela er især en af ​​de eneste nationer, der har lanceret en national kryptokurrency, og den amerikanske præsident Donald Trump bestilte sanktioner mod petro i marts 2018, kort efter det blev lanceret.

Nicolas Maduro, landets præsident, har siden gjort en række bestræbelser med henblik på at tvinge vedtagelsen af ​​den olieholdige petro både hjemme og i udlandet.

Tilbage i december sagde Maduro, at nationen ville flytte for at sidestepe amerikanske dollar og bruge petros til oliesalg, der starter i år, snart efter at have tilføjet planer om at appellere til OPEC for symbolet for at blive den “digitale valuta for olie”.

Landet har også efter sigende begyndt at konvertere pension og løn til petro fra sin fiat valuta, den suveræne bolivar. Venezuela begyndte at sælge petro til borgerne i oktober sidste år via en statsportal. Endvidere har banker fået ordre til at bruge token, ligesom nogle virksomheder har.

About Kryptoposten

Check Also

Japanske

Tjen Gratis Bitcoins Dagligt uden Besvær

Hvordan får man gratis bitcoins og andre kryptovaluta’er? Der findes et hav af metoder, som …