Venezuelanere tvunget til brug af petro til pas

Venezuelanerne bliver nu tvunget til at betale for pas med landets kontroversielle petro-cryptocurrency, viser en rapport.

Ifølge Bloomberg sagde vicepræsident Delcy Rodriguez på en pressekonference på fredag, at et nyt pas vil koste borgerne to petros, et beløb på 7.200 bolivarer. Med det beløb, der er fire gange den mindste månedsløn, står venezuelanerne over for en endnu sværere opgave at få deres rejsedokumenter, da de søger at flygte landets økonomiske og humanitære krise, viser nyhedskilden. På trods af ankomsten i forsalg i februar blev olie- og mineralbakket kryptotoken formelt lanceret af præsident Maduro i sidste uge.

I en tweet udtalte han (via oversættelse):

“Velkommen til Petro! Det kom til at styrke det økonomiske opsvingsprogram og revolutionere den globale krypto-økonomi som en ny form for kommerciel, finansiel og monetær udveksling.”

Maduro har også bundet den fornyede nationale valuta, den suveræne bolivar, til petroen, som rapporteret af kryptoposten. Men med symbolet, der åbenlyst blev brugt til at ophæve U.S.-ledede sanktioner over for landet, bevæger præsident Trump sig for at blokere brugen af ​​det i handel med nye begrænsninger i marts.

Bare i sidste uge pressede en bipartisan gruppe af amerikanske senatorer endog til at stramme sanktioner mod petroen og opfordrede forbud mod amerikanske beboere til at levere “software” til den venezuelanske regering som led i sin indsats for at udnytte petroen.

Maduro har tilsyneladende lagt alle hans håb i succesen, og har gjort en stor indsats for at tvinge institutionerne til at bruge petroen. I slutningen af ​​august beordrede han bankerne om at vedtage petroen, idet de tvang virksomhederne til at gøre det samme tilbage i marts. Nationen skal også pege pension og lønsystemer til cryptocurrency, som blev erklæret i august 

 

About Kryptoposten

Check Also

Securities and Exchange Commission bitcoin nyheder

US Securities and Exchange Commission har lukket flere ICOS

US Securities and Exchange Commission (SEC) bragte mere end et dusin succesfulde håndhævelses aktioner specifikt …