Venezuelas Petro Cryptocurrency er fremtiden

Jeg kom virkelig ind i cryptocurrency, da jeg hørte om Venezuelas stabilcoin forsøg, petro, sidst i sidste år.

Tanken om, at diktaturet skulle forsøge at bruge blockchain til yderligere at centralisere sin magt, var skræmmende, og det skubbede mig til forskningsløsninger, som kunne fungere i Venezuelas nærmeste fremtid.

Petro blev lanceret i marts, og indtil for nylig var det alt andet end glemt – med projektet ledet fyret for at have undladt at rejse 5 milliarder dollar til et nationalt cryptocurrency projekt. Men sent i sidste måned meddelte præsident Nicolas Maduro på live-tv, at der blev slået fem nulpunkter fra den hyper-oppustede valuta og annonceret et “Hail Mary” forsøg på at genoplive petroen ved at binde den nye bolivars værdi til det og kalde et møde med alle banker til at improvisere noget.

Diktaturet i Venezuela gør faktisk kommende generationer en tjeneste ved at skabe mistillid i centralmyndigheden, devaluering af centralbanken udstedt fiat og uddanne folket om cryptocurrency. Jorden er moden til en sand revolution, hvor magten er vredet væk fra regeringen og betroet blockchain.

[the_ad_placement id=”artikler”]

Venezuela fortjener ikke at fortsætte sin nuværende vej. Landets økonomi har indgået drastisk drastisk i de sidste fem år med en stigende 1 million procent årlig hyperinflation, og folk dør på gaderne fra sygdomme som polio – ja det er blevet reemerged under den socialistiske revolution – den højeste drab i verden og de laveste lønninger i regionen.

Dette er resultatet af 20 år med et mislykket socialistisk eksperiment, der udskriver valuta som konfetti, og en kompliceret herskende klasse, der er tavs, næsten fraværende, til folkeslagene. Folk bruger bolivarregninger som toiletpapir, fordi det er billigere, og hele verden vågnede med, at den socialistiske revolution i det enogtyvende århundrede er et fupnummer.

Alligevel er en døds korrupte håndledere bøjet på at genstarte svindel med petroen. De ønsker at ride blockchain bølgen, men blockchain er uforenelig med denne kommunistiske bedrageri. Dette er en decentraliseret revolution, diametralt modsat centraliseret kontrol.

Petroen blev født som en fejl, fordi den blev udtænkt for at bevare centraliserede kræfter i kontrol, og ingen i deres rette sind ville bruge det, medmindre nogen satte en pistol i deres ansigt. Projektet er dødt. Men lad os tale om dette radikale eksperiment i et hypotetisk scenario. Forudsat regimet er væk i morgen, kunne dette eksperiment arbejde?

[the_ad_placement id=”artikler”]

Et decentraliseret alternativ

I generationer var Venezuela fuld af petrodollarer.

Folk blev dovne og plejede at få billige dollars til præferentielle valutakurser til at importere 90 procent af forbruget af varer. Den nuværende katastrofe er konsekvensen af ​​venezuelanske generationer forkælet af de lette indtægter fra det sorte guld.

Men det er fortiden. Forestil dig nu dagen efter i Venezuela, fri fra kommunismens kæder, med verden klar til at hjælpe. Vi ville i det mindste have en forventet $ 80 mio. Til at starte økonomien, yde humanitær hjælp og skabe et radikalt anderledes marked.

Da Venezuelas produktionskapacitet er blevet decimeret, vil et lån fra IMF ikke gøre det, men igen branding landet som blockchain nation kunne vise sig at være en mulighed skjult i kaos og fortvivlelse – lyset i slutningen af ​​tunnelen. Hvordan kan vi med succes bruge en cryptocurrency som national valuta? Decentralisere. I modsætning til petro ville Venezuelas ideelle stablecoin ingen sikkerhedsstillelse og absolut ingen centralbank.

Guld- og petroleumsreserverne kan tjene som strategisk forsikring for at købe tilbage valutaen, hvis efterspørgslen falder. Udstedelsen af ​​stablecoin vil udvide og indgå kontrakt baseret på en “algoritmisk centralbank”, der reagerer på økonomiens helbred (f.eks. Nominel BNP-målretning), og aktionærerne, borgerne, vil modtage vedvarende indtægter, der hidrører fra renterne fra opsparing og obligationer i en sund økonomi.

Vigtigst er, at tegnebøger af offentlige embedsmænd vil blive underlagt offentlig kontrol. Hvis regimet afstår magt i morgen, er der en mulighed for Venezuelas regering at være radikal og omfavne decentrale informationsnet. Venezuela kan være det første land til at adskille stat og finans, men hvis et lignende forsøg på petro er implementeret (et centraliseret stabilt coin), så ville vi være tilbage til firkantet en og intet ville ændre sig.

Dagen efter det kommunistiske regime er væk, vil Venezuela bønføje for decentralisering af magten for at forene og styrke befolkningen, få investeringer i at strømme ind og bringe gennemsigtighed til styring og pengepolitik. Det kan udvikle sig fra en nation kendt for sin olie og guld, til en ved for dens digitale guld og energi. Petroen er en forfærdelig idé, men folk i Venezuela har vågnet for blokchains magt.

Der er et stadigt voksende samfund af ingeniører og minearbejdere lokalt – og millioner ser mere fra udlandet. Meget snart kommer kommunismens kæder at bryde, og krypto-rummet skal være klar til at forsvare advokaterne for et decentraliseret nationalt stablecoin, når dagen efter kommer. Venezuela er klar; er du?

Kilde Coindesk

[the_ad_placement id=”artikler”]


About Kryptoposten

Check Also

bitcoin nyheder

Bitcoin falder, Guld stiger

Hen over den seneste periode, er det blevet tydeligt, at se at Bitcoin investorer flygter. …