Chefsrevisor for Securities and Exchange Commission har sagt, at virksomheder har ansvar for at følge regnskabsstandarder, når de arbejder med blockchain og digitale aktiver.

Wesley Bricker talte før AICPA’s nationale konference om pengeinstitutter og pengeinstitutter i Washington, DC, mandag og bemærkede, at “det er vigtigt at huske på, at teknologiske innovationer kan være allieret med virksomhedens forretnings- og regnskabsaktiviteter, ikke deres modstander.

” Blockchain-applikationer var et af hovedfokuserne i Brickers tale, der kom mindre end et år efter at han fortalte, at revisorer i USA får hurtigere information om cryptocurrency og andre digitale aktiver. På det tidspunkt talte han direkte om virksomheder eller personer, der gennemfører første møntofficer (ICO’er).

Brickers fokus på mandag var endnu engang rettet mod amerikanske virksomheder og revisorerne med ansvar for at holde deres bøger.

Han fortalte begivenheds deltagere, at det er “kritisk, at vi holder os informeret om nye teknologier, således at regnskabs branchen kan fortsætte med at udføre den vigtige gatekeeperfunktion for udstederens overholdelse i forbindelse med regnskabs aflæggelse.

SEC-embedsmanden opfordrede virksomhedskonsulenter til at “tage det, der læres og derefter handle hensigtsmæssigt” i amerikanske værdipapirbestemmelser, uanset om deres arbejde indebærer at holde registreringer relateret til digitale aktiver.

“Distribueret ledgerteknologi og digitale aktiver, på trods af deres spændende muligheder, ændrer ikke dette grundlæggende ansvar,” bemærkede han.