Visa, Mastercard, PayPal og Uber støtter alle Facebooks nye krypto valuta, ifølge en ny rapport.

Wall Street Journal rapporterede torsdag, at social media giant har underskrevet mere end et dusin støttemænd for sin GlobalCoin cryptocurrency, en stablecoin, der er blevet udviklet i hemmelighed i mere end seks måneder. Hver af de nye backers vil investere omkring $ 10 millioner i projektet som en del af et styrende konsortium for krypto valuta.

Stripe, Booking.com og MercadoLibre er en del af projektet, ifølge Journal, selvom rapporten ikke angiver, hvad deres roller er.

Facebook annoncerede, at det blev lanceret GlobalCoin i december sidste år, selvom firmaet angav, at det kigget på krypto valuta så langt tilbage som i slutningen af ​​2017. Kryptoen forventes at være et stabilt mønster, der vil fungere inden for virksomhedens messaging-infrastruktur – WhatsApp, Instagram og Facebook Budbringer.

Facebook har dog været tæt på, hvad GlobalCoin vil blive brugt til, selv om BBC foreslog, at Facebook kan se til detailhandlere, så brugerne kan købe billige varer ved hjælp af krypto valuta . Cryptocurrency ville blive brugt til at overføre værdi direkte fra Facebook til detailhandleren og skære kreditkortselskaber i midten, hvilket BBC foreslår, ville hjælpe detailhandlernes overskud.

GlobalCoin forventes nu at blive afsløret den 18. juni.