Western Union Sammenarbejder med Coins.ph Crypto Wallet på Filippinerne

Western Union og blockchain opstart Coins.ph samarbejder, så Filippinernes beboere nu kan modtage pengeoverførsler og overføre penge uden komplikationer.

Både internationale og indenlandske betalinger foretaget med Western Union går direkte ind i Coins.ph brugernes digitale tegnebøger. I sidste uge blev det meddelt, at opstarten fik over 5 millioner brugere.

“Den unikke integration af Coins.ph blockchain-aktiveret platform og Western Unions “cross border” platform gør det muligt for filippinere at modtage og holde internationale pengeoverførsler indledt fra Western Unions digitale netværk i mere end 60 lande og detail netværk i mere end 200 lande og territorier” , som nævnt i meddelelsen. Landet er et af de bedste globale destinationer for pengeoverførsler og en hurtigt voksende industri.

Bangko Sentral ng Pilipinas (BSP), Filippinernes centralbank, offentliggjorde statistikkerne for at nå 2,7 mia. Dollars i juli sidste år og vokse 3 procent hvert år i månedlige personlige penge fra Filippinernes borgere, der bor i udlandet.

Senior Vice President og General Manager for Western Union i Asien Stillehavet kommenterede aftalen:

“Med dette samarbejde med Coins.ph er vi glade for at tilbyde kunder i Filippinerne en uovertruffen dybde af tjenester og muligheder og bekvemmelighed lige ved hånden.”

Registrerings processen for forbrugerne i Filippinerne er let: De skal registrere til Coins.ph tegnebog, indsende et gyldigt ID og fuldføre Coins.phs elektroniske Know-Your-Client-verifikations proces. Efter verifikationen kan forbrugerne bekvemt modtage Western Union pengeoverførsler i deres Coins.ph tegnebøger lige ved at indføre det unikke sporings nummer (MTCN) og forventet overførselsbeløb. Coins.ph tegnebog månedlige kapacitet er Php 100.000 (ca. USD $ 1.907).

About Liana L'Amour

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …