Winklevoss brødrene sagsøger Charlie shrem for 5000 Bitcoins

Cameron og Tyler Winklevoss hævder efter sigende tidlige investorer og iværksætter Charlie Shrem over tusindvis af bitcoin, de hævder, at de skylder dem fra en tidligere forretnings aftale.

Ifølge en rapport fra The New York Times i torsdag har Shrem – som tidligere tilbragte et år i fængsel for hvidvaskning af penge og opererer en ulicenseret pengeoverførende virksomhed i forbindelse med den BitInstant-udveksling, han grundlagde – hjulpet brødrene i Winklevoss til at investere i bitcoin tilbage i 2012.

Handler som deres første crypto-konsulent, havde Shrem accepteret 750.000 dollars til at købe bitcoin på deres vegne, ifølge NYT citerer en retssag lanceret af tvillingerne i september og afsløret i dag. Senere i september 2012 gav de ham 250.000 dollars til samme formål, søgsmålet hævder, men senere indså, at Shrem ikke havde givet dem den fulde værdi af beløbet i bitcoin.

De hævder nu at være korte med ca. 5.000 bitcoin, værd at næsten 32 millioner dollars til dagens priser. På tidspunktet for aftalen i 2012 var en bitcoin værd ca. 12,50 dollar.

Winklevoss-brødrene hævder, at de appellerede til Shrem for cryptocurrency, de siger, at de skyldtes, men at det ikke var kommet. Specielt hævder sagen, at ekstravagante køb Shrem har lavet siden forlod fængsel for to år siden – på trods af at han tidligere havde sagt, at han næsten ikke havde penge på tidspunktet for at betjene dommen – herunder to Maserati sportsbiler, to motorbåde og en ejendom på 2 millioner dollars i Florida , vil sandsynligvis blive finansieret af den påståede misbrugte cryptocurrency.

“Shrem har været utrolig heldig og vellykket siden han forlod fængslet eller – mere sandsynligt – han har erhvervet sine seks egenskaber, to Maseratis, to motorbåde og andre bedrifter med den værdsatte værdi af 5.000 Bitcoin han stjal …” retssagen stater, ifølge NYT.

Shrem har nu fået nogle aktiver frosset af dommeren, der var formand for hans tidligere retssag, ifølge rets dokumenterne.

I en erklæring, der blev rapporteret i NYT, sagde Shrems advokat, Brian Klein,:

“Stævningen hævder fejlagtigt, at Charlie i det væsentlige fejlagtiggjorde tusindvis af Bitcoins for omkring seks år siden. Intet kunne være længere fra sandheden. Charlie planlægger at forsvare sig og hurtigt rydde hans navn.”

Shrem startede sin bestilte toårige fængselperiode i marts 2015, men i sidste ende tjente kun et år.

Administrerende direktør for nu-defunct bitcoin-udveksling BitInstant, Shrem tidligere havde fundet at have overtrådt reglerne for hvidvaskning af penge ved at beskæftige sig med en kunde, der leverede 1 million dollars i bitcoin til folk, der køber stoffer på online-markedet Silk Road.

Shrem indgik et anklagemyndighedsforhandlinger i retten og accepterede at miste $ 950.000 til den amerikanske regering som en betingelse for overholdelse af aftalen.

Den sidstnævnte aftale kan komme tilbage for at hjemsøge Shrem, ifølge NYT, der siger, at et affidavit indgivet i retten indikerer, at Shrem ikke betalte $ 950.000 til regeringen.

About Kryptoposten

Check Also

Bitcoin nyheder

Financial Stability Board Cryptocurrency er ikke farlig

Cryptocurrency og digitale aktiver er i øjeblikket ikke en trussel mod global finansiel stabilitet, siger …