”Penge er den ældste sociale netværk og den stærkeste. Krypto har potentielt den stærkeste netværk af værdi nogensinde i verden og vil fortsat være det. Så forhåbentlig pionerer i dette rum til en vis grad”. Siger Cameron til CCN Business.

Brødrene har været en del af mange ting igennem tiderne, men de har valgt, at deres eftermæle skal være krypto. De har investeret i kryptovaluta siden 2012 og menes at være de første ”Bitcoin billionaires”. Det siges, at de har investeret penge fra deres opgørelse efter Facebook med Mark Zuckerberg indtil Bitcoin.

Winklevoss vælger kryptovaluta som deres eftermæle, fordi de gerne vil skifte retning for deres fortælling. Eftersom der er mange virksomheder, der er slippet igennem deres finger. Men med krypto og Bitcoin så forventer brødrene, at kryptovaluta og Bitcoin bliver større end virksomheder såsom Facebook nogensinde. Her vil de gerne for en gangs skyld gerne have ”last laugh”.

Brødrene Winklevoss var nogen af de første til at holde oplæg til SXSW-event den 8. marts i år. Hvor de sagde ”Det er ret normalt, at et nyt aktiv som krypto er flygtig på forskellige tidspunkter”. Hvor de også beskriver investorende som ”excited” og markedet bliver ”overheated” og i sidste ende med korrigere, hvilket er en del af cyklen.