YPTOSPACE bliver en virkelighed – fase 1 af ICO begynder!

Som den førende multi-use personlige platform, for krypto miljøet fortsætter YPTOspace, med at lave bølger på tværs af sektoren. Med sine innovative løsninger og de laveste gebyrer på markedet.

YPTOspace flytter til næste trin

Vi har den opgave at blive den førende personlige platform for krypto området – med adgang til spil, cryptocurrency trading, forudbetalte kort og betalings løsninger, vi ønsker at revolutionere måden du engagerer i med finansiering, handel og spil på daglig basis .
Interessen for YPTO til dato har været fænomenal. Rangerende nummer én i de 10 mest lovende platforme i Neironix / Huobi / Kaspersky Labs YPTOspace fortsætter med at vokse med hurtighed.

Fase 1 ICO tilbyder uovervindelig priser

Vi er i stand til at lancere vores vigtigste ICO den 25. marts, men nu er vi i live og tilbyder alle dem, der har en YPTOspace konto, den indledende sats på $ 0,01.

Virkelig de laveste priser i virksomheden!


Den anden fase af ICO i april vil være offentligt åben og tilgængelig med en pris på $ 0,02 – med så lave takster har vi set en fantastisk optagelse af mønten.

Introduktion til YPTOcoin – The Premier Utility Coin til Crypto Community

Den decentrale cryptocurrency YPTOcoin er en helt ny crypto-utility til YPTOspace, der kan bruges til at få adgang til en lang række tjenester og produkter, der også omfatter YPTO-henvisningsprogrammet og omfatter:

  • Blockchain sikrede højhastigheds transaktioner
  • Sikring af anonymitet med automatiske blockchain-protokoller
  • Brug af både FIAT og cryptocurrencies til handel, pay and play
  • Laveste udvekslings gebyrer i branchen

‘YPTOspace er her for at forstyrre den måde, vi håndterer penge på og bryde broen mellem FIAT og cryptocurrencies’ – Gregory Stoos, CEO for YPTOspace

Tidlig investering = Højt Forventet afkast

Med de laveste indledende priser på $ 0,01 til rådighed for alle registrerede anvendelser frem til 25. marts. Inviteres investorer til at sikre deres indsats i første fase af platformens ICO – YPTOcoins slut værdi vil selvfølgelig blive dikteret af markedet efter ICO, men med så stor interesse blandt vores investorer, forventer vi allerede et godt afkast. Du kan stadig tilmelde dig nu!

Som betalings form tilbyder YPTOcoin billigere, sikker og hurtig betaling end nogen anden cryptocurrency. Der gør flytning fra krypto til FIAT-betalinger.

Udvikling af det perfekte krypto Ecosystem

Med YPTOspace udvalgt som et af de førende og mest dynamiske cryptocurrency økosystem, tilgængelige for markedet. vil vi med denne ICO blive for at sikre, at platformen fortsætter med at vokse – lave satser. flere anvendelser og gode afkast betyder det med din hjælp YPTOspace vil ændre måden samfundet engagerer sig i.

Vi ønsker at forme den måde, vi interagerer med vores penge på – tag med os på vores rejse.

Om os: YPTOspaces team er unikt egnet til at skabe et globalt økosystem til brug af fiat- og kryptotilladelser. Vi er en gruppe af lidenskabelige eksperter fra en bred vifte af områder. Herunder softwareudvikling, marketing, medier og kvalitetssikring, finans og juridiske sektorer. Kernelaget består af erfarne fagfolk for at sikre, at vi kan gennemføre hele pakken af ​​tjenester, som vi forestiller os. For alle mediehenvendelser bedes du kontakte Lidia Almeida eller besøge vores hjemmeside.

About Kryptoposten

Check Also

USDT Is A Game Changer For Online Poker

USDT Is A Game Changer For Online Poker CoinPoker – the flagman of the industry, …