Populær krypto udveksling Zebpay har meddelt, at de bevæger sig ind på det australske markedet. Hvor de forventer at kunne leverer en bære dygtig udveksling.

Udvekslingen annoncerede AUD-støtte i landet på Twitter i dag. Det tilslutter udvekslinger som Coinbase og CoinCorner til at støtte kontinentet.

Zebpay tilføjede Euro til deres tilbud i december 2018 og har hurtigt tilføjet markeder i 2019.

“I begyndelsen af ​​2019 var Zebpay tilgængelig på 20 internationale markeder”, siger administrerende direktør Ajeet Khurana. “I dag tilføjer vi Australien til vores krypto familie, og vi kan med taknemmelighed sige, at vi har en tilstedeværelse i over 132 internationale krypto økonomier, som taler volumen til vores fællesskabs ambition.

Australien er et ideelt marked for Zebpays tjenester med sin klare holdning til regulering, åbenhed til fintech-innovation og tørst efter krypto produkter. “

Khurana sagde “klarheden i Australiens lovgivningsmæssige atmosfære” gjorde det til et “tiltrækkende land” for ekspansion. Selskabet erhvervede en AUSTRAC-licens fra Australiens finansielle regulerings agentur.

Virksomheden blev efterladt i løbet af september 2018, grundet det indiske forbud imod krypto. Dog er det gået stærkt siden, de er nu inde på over 100 markeder, verden over. Man må derfor sige at de har fået vind under vingerne siden det indiske forbud i 2018.